banner
Objava: 26.1.2016 13:47
Čitanja: 903
Autor: Administrator
Jadranska ljepotica
Villa Harmonie u Crikvenici jedna od najboljih na svijetu
Villa Harmonie u Crikvenici jedna od najboljih na svijetu
0
2

Villa "Harmonie" u Crikvenici uvrštena je među najatraktivnije svjetske smještajne objekte.

Naime, Booking.com je nedavno objavio rezultate "2015 Guest Review Awarda", godišnjega priznanja kojim se potiče na pružanje izvrsnog iskustva gostima i putnicima. Priznanje je dodijeljeno za više od 280.000 smještajnih objekata u 196 zemalja svijeta. U Hrvatskoj je priznanje dobilo 9.310 smještajnih objekata čija je zajednička prosječna ocjena recenzija gostiju na Booking.com-u u 2015. godini bila sjajnih 8.9.

Unutar navedene nagrade je, zahvaljujući iznimnom iskustvu boravka gostiju, izdvojeno 10 vodećih svjetskih smještajnih objekata koji su dobili posebno priznanje, i to u ukupno pet kategorija: "Doručak šampiona", "Dome slatki dome", "Izvanredna vrijednost", "Najbolji domaćin" i "Najtoplija dobrodošlica". Među njima su i tri objekta iz Hrvatske: apartmani Villa "Harmonie" Crikvenica u kategoriji "Doručak šampiona", Aparthotel "Bellevue Trogir" u kategoriji "Najtoplija dobrodošlica" te kuća za odmor "Ankora" Skradin u kategoriji "Najbolji domaćin".

Uz to što ima iznimno visok prosjek ocjena recenzija gostiju (trenutno je na stranici Booking.coma prosječna ocjena 9,5 na temelju 241 recenzije) te kontinuiranu izvrsnost tijekom cijele godine, Villa "Harmonie" je dokazala i da može ispuniti očekivanja raznih tipova gostiju, neovisno o dobi i zemlji iz koje dolaze.

Osim uređenosti smještajnih objekata te raznovrsnih usluga (aktivnosti poput surfanja, vodenog parka i sl., besplatan prijevoz do zračne luke itd.), za osvajanje zaslužene titule jednoga od najpoželjnijih smještajnih objekata na svijetu, svakako je presudna bila i često isticana ljubaznost, susretljivost i trud domaćina - obitelji Vukadin.

Kako bi, u ime Turističke zajednice Grada Crikvenice, čestitala i zahvalila na doprinosu u podizanju razine kvalitete turističkih usluga na Rivijeri Crikvenici, direktorica Marijana Biondić je u ponedjeljak, 25. siječnja, posjetila nagrađenu obitelj Vukadin te im uručila prigodan poklon.

Tagovi
Komentari
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ABCPortal.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
Gost
1. Gost 29.01.2016 21:31
A DI SU JOŠ SLIKE. oVAKO ,JEDNA SLIKA ,PA NE MOŠ NIŠTA NI VIDIT , PA NI ZAKLJUČIT O TOJ LIPOTI, KOJA SE SAMO MOŽE NAZRIJETI.
0
0
0
Gost
2. Gost 13.03.2017 02:02
wh0cd706832 buy propecia
0
0
0
Sva prava pridržana © ABCPortal.info
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!
Dizajn i programiranje: 4ANTS