Objava: 22.6.2017 12:18
Čitanja: 1577
Autor: Administrator
Raspisan natječaj
Sveučilište u Mostaru raspisalo natječaj za upis studenata na prvu godinu
Sveučilište u Mostaru raspisalo natječaj za upis studenata na prvu godinu
0
0

Senat Sveučilišta u Mostaru raspisao je natječaj za upis studenata na prvu godinu preddiplomskih i diplomskih studija za akademsku 2017./2018. godinu. Otvoreno je 6.531 mjesto.

Prijave za prvi razredbeni rok primaju se od 26. lipnja do 1. srpnja, dok se prijave za drugi rok primaju samo za studije na kojima ostane slobodnih mjesta nakon prvog roka.

Izbor pristupnika u prvom roku obavlja se razredbenim postupkom od 3. do 8. srpnja. Cjelovit tekst natječaja s brojem mjesta i vremenom održavanja razredbenih ispita može se preuzeti na službenoj stranici Sveučilišta u Mostaru.

Sastavnice Sveučilišta u Mostaru su: Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet, Ekonomski fakultet, Filozofski fakultet, Fakultet prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti, Fakultet strojarstva i računarstva, Akademija likovnih umjetnosti, Medicinski fakultet, Pravni fakultet, Fakultet zdravstvenih studija, Građevinski fakultet i Farmaceutski fakultet.

Tagovi
Komentari
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ABCPortal.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
Sva prava pridržana © ABCPortal.info
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!
Dizajn i programiranje: 4ANTS