banner
Objava: 3.7.2017 22:26
Čitanja: 5336
Autor: Administrator
U Klancu
Počela popularna 'Malonogometna liga MZ-a Grada Širokog Brijega
Počela popularna 'Malonogometna liga MZ-a  Grada Širokog Brijega
0
0

Nova sezona Malonogometne lige Mjesnih zajednica Grada Širokog Brijega započela je večerašnjim programom na igralištu Osnovne škole u Klancu.
Uvodne pozdravne riječi okupljenim gledateljima koji su već prvu večer pokazali veliki interes za ovogodišnju sezonu, uputio je Ivan Zeljko predsjednik Športskog saveza Grada Širokog Brijega. Župnik fra Stipe Biško blagoslovio je početak natjecanja te pozvao sve ekipe i gledatelje na prijateljstvo. Gradonačelnik Miro Kraljević otvorio je ovogodišnje izdanje. Sve su uljepšale i svojim plesom ukrasile Širokobriješke mažoretkinje.

Uvodnu utakmicu nove sezone odigrali su Rasno i Crne Lokve 3:3 , dok se sat vremena kasnije igrao susret između Ljutog Doca i Briga, te u trećoj utakmici večeri nastup prošlogodišnjeg prvaka Ljubotića, koji u pokušaj obrane titule kreću susretom s Biogracima.

Raspored i rezultati sinoćnjih utakmica:

20.30: Rasno – Crne Lokve 3:3
21.30: Ljuti Dolac – Brig 5:2
22.30: Ljubotići – Biograci 4:8

Raspored za utorak:

20.30 sati: Kočerin – Dobrič, Provo i Grabova draga
21.30 sati: Jare - Dužice
22.30 sati: Ciglana Gradac - Oklaji

Tagovi
Komentari
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ABCPortal.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
Sva prava pridržana © ABCPortal.info
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!
Dizajn i programiranje: 4ANTS