Objava: 14.7.2017 08:06
Čitanja: 734
Autor: Administrator
U Mostaru
Mepas Mall sladoLEDOmania
Mepas Mall sladoLEDOmania
0
0

Srijeda, 19.07.2017. od 19:00 sati na platou centra

SladoLEDOmania je zahvatila Mepas Mall! Proslavite s nama Svjetski dan omiljene slastice djece i odraslih - sladoleda!

Pridružite nam se na platou centra u srijedu, 19.07. od 19:00 sati jer se sprema velika zabava za sve ljubitelje slatkih poslastica.

U suradnji s Ledom, najpoznatijim proizvođačem sladoleda u regiji, za sve sladoljupce pripremili smo osvježavajuće ledeno slavlje.

Uz veliki izbor kremastih okusa i sladolednih poslastica, odlične glazbe te društvenih igara u kojima će fanovi moći osvojiti sladolede te najdražeg Ledu Medu – zabave neće nedostajati! U toplim ljetnim danima Ledo hladno osvježenje će zasigurno popraviti vaše raspoloženje.

Uz omiljeni ledeni užitak prisjetite se najslađih trenutaka iz djetinjstva, zaigrajte brojne zabavne igre i osvojite najslađe Ledo poklon pakete!

Još mnoga druga sladoledna iznenađenja i slatke tajne otkrijte na platou Mepas Malla u srijedu, 19.07.2017. od 19:00 sati i na najbolji način proslavite Svjetski dan sladoleda s nama!

SladoLEDOljupci, vidimo se!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

Tagovi
Komentari
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ABCPortal.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
Sva prava pridržana © ABCPortal.info
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!
Dizajn i programiranje: 4ANTS